~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2007

Η οδική ασφάλεια και ο κίνδυνος των τροχαίων ατυχημάτων

Η οδική ασφάλεια είναι ένα θέμα που μας αφορά όλους και ο κίνδυνος των τροχαίων ατυχημάτων αποτελεί ένα ζήτημα που όλοι αντιμετωπίζουμε καθημερινά. Ενώνοντας τις δυνάμεις και τις προσπάθειές μας μπορούμε να σώσουμε ανθρώπινες ζωές. Βοηθήστε μας να απαλλάξουμε την Ελλάδα από τη θλιβερή πρωτιά θανάτων λόγω τροχαίων ατυχημάτων.
Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ (Ι.Ο.ΑΣ. ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ) αποτελεί μη κερδοσκοπικό Οργανισμό. Οι οικονομικοί πόροι του αντλούνται από τις εισφορές των μελών του και τις δωρεές των υποστηρικτών του.
Για να συμμετέχετε στη δράση του Ινστιτούτου, για να γίνετε μέλη ή εθελοντές, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία:
Ι.Ο.ΑΣ. Πάνος Μυλωνάς
ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Νεμέσεως 2, Τ.Κ. 112 53, Αθήνα
Τηλ.: 210 86 20 150 και 697-7207756
e-mail: info@ioas.gr
Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας.

Αίτηση Εθελοντών