~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

• Να μεταφερθεί εκτός κατοικημένης περιοχής ο Υ/Σ της Ανατολής • Να αποκατασταθούν οι παραβάσεις στην όδευση του αγωγού.


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Υ/Σ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟΥ.Τ ΤΗΣ ΔΕΗ

Ν. Μάκρη 15-3-15

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Μαρτίου συγκέντρωση κατοίκων που συγκάλεσε η Επιτροπή για τον υπόγειο αγωγό της ΔΕΗ και τον Υποσταθμό της Ανατολής.
Στην κατάμεστη αίθουσα της βιβλιοθήκης στο σινέ - ΑΛΙΚΗ ο δικηγόρος Ευάγγελος Αθανασόπουλος ενημέρωσε για τις μέχρι τώρα ενέργειες και τις παραπέρα αναγκαίες κινήσεις προκειμένου να αποκατασταθούν οι παραβάσεις στην κατασκευή του αγωγού και για να απομακρυνθεί άμεσα ο επιβλαβής υποσταθμός.
Μετά την ακύρωση της ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για άμεση διακοπή των εργασιών από το Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Εμμ. Αγγελάκας, ο κ. Αθανασόπουλος συνέταξε αφιλοκερδώς την ένσταση του Δήμου κατά της ακυρωτικής του πράξης την οποία κατέθεσε η δικηγόρος του Δήμου κα. Γεωργούτσου. Αν και άποψή του ήταν η έκδοση νέας πιο τεκμηριωμένης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας με ασφαλιστικά μέτρα και αγωγή κατά της ΔΕΗ μη έχοντας εναλλακτικό τρόπο δράσης. Όλα τα έξοδα για τις νομικές διαδικασίες, καλύπτονται αποκλειστικά από τους κατοίκους.
Προσφύγαμε στη Δημοτική Αρχή για οικονομική συνδρομή, αλλά υπήρξε αρνητική απάντηση.

Το Τοπικό Συμβούλιο Ν. Μάκρης ομόφωνα και πάλι ζητάει την συνδρομή του Δήμου στις νομικές δράσεις των πολιτών. Όπως μας συμβούλεψε ο δικηγόρος κ. Αθανασόπουλος θα ήταν καλό να καταθέσει και ο Δήμος με δικό του δικηγόρο αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που να συνεξεταστεί με την δική μας.
Καλούμε όλους τους κατοίκους να παραβρεθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πέμπτης 19/3/2015 στις 4 μ.μ. για να απαιτήσουμε λήψη σχετικής απόφασης και να δραστηριοποιηθεί για την προστασία της υγείας των κατοίκων και του περιβάλλοντος του Δήμου μας.

• Να μεταφερθεί εκτός κατοικημένης περιοχής ο Υ/Σ της Ανατολής 
• Να αποκατασταθούν οι παραβάσεις στην όδευση του αγωγού.


Πληροφορίες: Π.Λάβδα    -    E-mail polylavda@gmail.com     Τηλ.6980 866505


ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ

____________