~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

H υπάλληλος κ. Κωνσταντίνου των ΕΛΤΑ Νέας Μάκρης μας ζητούσε το καταστατικό του αποστολέα! και προκλητικά αρνήθηκε να εξοφλήσει μια ταχυδρομική επιταγή συνδρομητή μας στην εφημερίδα "Αρκαδικό Βήμα"

ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΒΗΜΑ
ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Τηλ.22940-99125
Φαξ: 210-8656731


ΣΧΕΤ:
Καταγγελία κατά κ. Κωνσταντίνου Προϊσταμένης ΕΛΤΑ Νέας Μάκρης»


Νέα Μάκρη 22 Φεβρουαρίου 2011

ΠΡΟΣ: Τη Διοίκηση Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής ΕΛΤΑ          


ΚΟΙΝ:
  1. Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων
  2. κ. Δήμαρχο Μαραθώνος

          Με την παρούσα καταγγέλλουμε την αλαζονική και αντικοινωνική συμπεριφορά της κ. Κωνσταντίνου, Προϊσταμένης των ΕΛΤΑ Νέας Μάκρης, η οποία αρνήθηκε να εξοφλήσει μια ταχυδρομική  επιταγή συνδρομητή μας  ποσού 40,00 ευρώ στην εφημερίδα "Αρκαδικό Βήμα", της οποίας είμαι εκδότης.
Περισσότερα από 23 χρόνια τώρα έχουμε μια άψογη συνεργασία με τα ΕΛΤΑ. Οι συνδρομές όλα αυτά τα χρόνια έρχονται μέσω Ταχυδρομείου με την σχετική πάντα επιβάρυνση για τον αναγνώστη - συνδρομητή μας. Στην συγκεκριμένη περίπτωση  τα 40.00 ευρώ φιλική συνδρομή ενίσχυσης είχαν επιπλέον 4,00 ευρώ ταχυδρομικά έξοδα, που σημαίνει θεωρητικά ότι είμαστε καλοί πελάτες για τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. 
Παρ' όλα ταύτα η παραπάνω υπάλληλος μας αντιμετώπισε ως κάτι χειρότερο από τους "ληστές" που κάνουν επιδρομή στα Ταχυδρομεία. Μας ζητούσε το καταστατικό του αποστολέα! Ζητήσαμε να τηλεφωνήσουμε στην υπάλληλο της εταιρείας του αποστολέα και με ύφος αυταρχικό η ως άνω υπάλληλος μας δήλωσε ότι δεν μπορούμε να τηλεφωνήσουμε από το τηλέφωνο του γραφείου της και έτσι χρησιμοποίησα το κινητό μου. Παρόλο που η ίδια μίλησε με την υπάλληλο που είχε στείλει τα χρήματα, αρνήθηκε να πληρώσει την επιταγή και εξακολουθούσε να ζητά το καταστατικό του αποστολέα!
Επρόκειτο για μια απλή περίπτωση, την οποία η καταγγελλομένη ανήγαγε σε μέγα πρόβλημα, διαπράττοντας κατάχρηση εξουσίας και προσβάλλοντας την προσωπικότητά μας ενώπιον πελατών, δεδομένου ότι σε μια μικρή πόλη όπως η Νέα Μάκρη, λίγο πολύ γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας και μπορεί οι παριστάμενοι να σχημάτισαν μια ψευδή εντύπωση για το γεγονός. 
          Σε μια εποχή οικονομικής κρίσης με άμεσο πρόβλημα επιβίωσης της εφημερίδας μας, η ως άνω υπάλληλος ακύρωσε το δικαίωμά μας να εισπράξουμε το ποσό των 40,00 ευρώ, που μπορεί να φαίνεται μικρό, αλλά είναι σημαντικός πόρος για μια επαρχιακή εφημερίδα, αφού κυνηγάμε τους συνδρομητές μας «με το δίκαννο».
Εξ άλλου υπέστη ταλαιπωρία και ο αποστολέας που κατοικεί σε ένα ορεινό χωριό της Αρκαδίας, το Ψάρι Γορτυνίας, και έπρεπε  να κατέβει ξανά από την αετοράχη αυτή στη Μεγαλόπολη
Είναι απαράδεκτο να έχουμε στα ΕΛΤΑ μια τέτοια υπάλληλο που καταχράται την εξουσία της και δεν σέβεται τον πελάτη – πολίτη στο οποίο οφείλει τη θέση της..
Αναμένουμε από σας να διερευνήσετε το θέμα και να προβείτε στις νόμιμες ενέργειες.

Ο εκδότης
Πάνος Αίβαλής
Δημοσιογράφος