~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Καθαρίζουμε το Δάσος του Σχινιά! την Κυριακή, 10 Οκτωβρίου





Την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010, ομάδες εθελοντών θα καθαρίσουν το δάσος και την παραλία του Σχινιά. Στόχος μας είναι να μαζέψουμε όσο περισσότερα σκουπίδια μπορούμε απο την παραλία και το δάσος του Σχινιά.Μετά το καλοκαίρι και τις επισκέψεις στο ευαίσθητο οικοσύστημα του Σχινιά, πρέπει να μαζευτούν πλαστικά, γυαλιά και πολλά άλλα απορρίμματα που βρίσκονται στο Δάσος και στην παραλία. Ας θυμηθούμε ότι το δάσος κινδυνέυει από την φωτιά και ότι τα σκουπίδια είναι συχνά μια από τις αιτίες ανάφλεξης.Εάν ενδιαφέρεσται να συμμετάσχετε, παρακαλούμε όπως ενημερώσετε τον Φίλιππο Άμμερμαν στο 6977-662-450 / emailpga@navigator-consulting.com. Θα βρεθούμε κοντά στην ταβέρνα «Γλάρος» στην παραλία του Σχινία στις 10.00 και θα καθαρίσουμε μέχρι τις 12.30 – 13.00. Μετά, θα υπάρχει ένα κοινό φαγητό «πικ-νικ» στην παραλία.


Πρόγραμμα ημέρας
10.00
Συγκέντρωση κοντά στην Ταβέρνα «Ο Γλάρος» στην παραλία
10.00 - 13.00
Καθαρισμός του Δάσους
13.00
Φαγητό (θα φάμε όλοι μαζί στην παραλία)

Τι να φέρετε;
·         Νερό και αναψυκτικά για δική σας κατανάλωση
·         Άνετα ρούχα εργασίας
·         Φαγητά και ποτά για να συμβάλετε στο υπαίθριο γεύμα στις 13.00.

Παρακαλούμε να φέρετε σαλάτες, τυροπιτάκια, σπανακοπιτάκια, κεφτέδες, αναψυκτικά, ή ότι άλλο θέλετε για το κοινό φαγητό.
 Συντάκτης: Ανατολική Αττική News