~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Νέα Μάκρη: "Το κότερο του μεγαλόσχημου δεν φαίνεται να τους πειράζει"




Anastasios Tsapatsaris
ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ
Tα ιστιοπλοϊκά τους χάλαγαν τη μόστρα και με εντολή του λιμεναρχείου απομακρύνθηκαν από το χώρο του Ναυτικού Ομίλου Νέας Μάκρης. Το κότερο του μεγαλόσχημου δεν φαίνεται να τους πειράζει.


Ειναι αληθεια τα ιστιοπλοικα ειναι λιγο ακαλαισθητα και χαλανε την μοστρα του λιμανιου ενω ενα πολυτελες σκαφος νεοπλουτου και σιγουρα ασχετου με την θαλασσα ειναι ενα κιτς στολιδι για το τοπιο ασε δε που δουλευουν οι μηχανες του μερα νυχτα και ντουμανιαζει το λιμανι με καυσαερια γιατι πρεπει να εχουν aircondition οι κυριοι κι`οι κυριες που επιβαινουν την στιγμη μαλιστα που θα γευματισουν εντος αλλωστε τι τον πληρωνουν τον σεφ?