~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Έκθεση βιβλίου 20 Ιουλίου έως 5 Αυγούστου στο λιμανάκι της Νέας Μάκρης



Όπως κάθε χρόνο, το λιμανάκι της Νέας Μάκρης και ο παραλιακός πεζόδρομος φιλοξενεί την έκθεση βιβλίου που φέτος θα έχει παράλληλες εκδηλώσεις.


Οι κάτοικοι, παραθεριστές και  επισκέπτες της Νέας Μάκρης, θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν  την Έκθεση Βιβλίου που  πραγματοποιείται  στον παραλιακό πεζόδρομο δίπλα στο γραφικό λιμανάκι. Καλοκαιρινές βραδιές δίπλα στη θάλασσα κι όλοι οι επισκέπτες μαζί την πνευματική ομορφιά των χιλιάδων βιβλίων που είναι τοποθετημένα στα περίπτερα απολαμβάνουν παράλληλα και τη φυσική ομορφιά της Νέας Μάκρης.
Η φετινή Έκθεση Βιβλίου ανοίγει στις 20 Ιουλίου και ολοκληρώνεται τη Κυριακή 5 Αυγούστου. Λειτουργεί από τις 8 το απόγευμα μέχρι αργά τη νύχτα.




Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν στηρίζουμε τα βιβλιοπωλεία της γειτονιάς μας που πρέπει να συνεχίσουν να λειτουργούν σ' αυτές τις δύσκολες  οικονομικές εποχές. Τα Βιβλιοπωλεία της Νέας Μάκρης αλλά και της ευρύτερης περιοχής του Μαραθώνα διαθέτουν σε προσιτές τιμές μεγάλη ποικιλία τίτλων σε λογοτεχνικά αλλά και επιστημονικά βιβλία.