~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

To Mαύρο βουνό στο Γραμματικό μετά την επέλαση των βαρβάρων!!!


ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ...




Κόβουν το ρεύμα
απο εθελοντές
πυροσβέστες,
ημέρα με αυξημένη
επικινδυνότητα!!!







Πλημμυρήσαμε στα λαμόγια, σε φάγαν και τρων και τον τόπο, κύριε Πρωθυπουργέ μας...
Δεν φτάναν τόσα ευτράπελα με τα ΧΥΤΑ.
Τώρα και ο στρατός έκοψε το ρεύμα από τον Εθελοντικό Σώμα Πυροσβεστών, Ν. Βουτζά - Ν. Μάκρης. Προσπαθείτε να φιμώσετε και κάθε εθελοντική προσφορά, έλεος.
Όταν σε δασική!!! (δίπλα στην Μαραθώνος) έκταση, δεν ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ο δήμος να δώσει ρεύμα, η μόνη προσωρινή λύση έως την διευθέτηση του θέματος, ήταν να λάβει ρεύμα από το παλιό φυλάκιο της δεξαμενής του στρατού.
Το Εθελοντικό Σώμα Πυροσβεστών, Ν. Βουτζά - Ν. Μάκρης, βρίσκετε στην θέση Προβάλινθος, ένα χιλιόμετρο πριν την Αγ. Μαρίνα στη Νέα Μάκρη.
Εδώ και τρείς μήνες με προσφορά στον δήμο για την στέγαση του σταθμού, ο οικοδομικός συνεταιρισμός Προβάλινθου, έκανε δωρεά οικόπεδο που εφάπτεται του παλιού και εδώ 16 χρόνια εγκαταλελειμμένου σύμφωνα με μαρτυρίες φορέων, φυλακίου δεξαμενής που υδρεύονταν οι παρακείμενες κατασκηνώσεις του Στρατού (ΚΑΑΥ).
Αυτό τον χώρο καθάρισαν από σύριγγες κτλ, αφού ήταν άντρο ναρκομανών, περιποιήθηκαν και τοποθέτησαν και συναγερμό ώστε να μην περιέλθει στην κάκιστη πρότερη κατάσταση του.
Ως παράκληση, ζήτησαν μέσω της δημοτικής αρχής από τον στρατό και τους παρασχέθηκε αρχικά, να μπορούν να δανειστούν την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, έως διευθετηθεί με το ελληνικό κράτος η δυνατότητα ηλεκτροδότησης του πυροσβεστικού σταθμού Εθελοντών.
Μιλάμε για ένα πυροσβεστικό σταθμό που θα μπορεί να έχει άμεση παρουσία (αχρείαστη να είναι), σε συμβάντα σε 2 στρατιωτικές κατασκηνώσεις, 2 κατασκηνώσεις της νομαρχίας και πλείστες άλλες, όπως αυτή του δήμου Αθηναίων...
Μετά από εισήγηση του Διοικητή του ΚΑΑΥ στο επιτελείο, αυτό με την σειρά του, χωρίς να ενημερώσει - προειδοποιήσει εθελοντές ή δήμο, προέβηκε στην κοπή της παροχής με έγγραφο του στο αρμόδιο τοπικό γραφείο της ΔΕΗ.
Σήμερα μία μέρα που ο δείκτης επικινδυνότητας ήταν μία σκάλα πριν το κόκκινο, ο σταθμός δεν είχε ρεύμα να ανοίξουν οι μεγάλες γκαραζόπορτες, ώστε να είναι σε ετοιμότητα 3 οχήματα πυρόσβεσης...
Εύγε στον Στρατό μας...
Εύγε στον Διοικητή του ΚΑΑΥ...
Ακόμα πιο πολλά εύγε, σε σας Πρωθυπουργέ μας για την ευαισθησία που επιδεικνύετε στους εθελοντές αυτού του τόπου.

ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ...

Contributed by Stamos
Monday, 27 July 2009