~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

Κάθε διαμέρισμα που κοίταζα είχε ημιυπαίθριο χώρο στεγασμένο, ο οποίος, αν δεν κάνω λάθος, είναι παράνομος και ως εκ τούτου δεν μπορώ να το αγοράσω...

Ο κ. Ανδρέας Σ. Κονδυλάτος,από το Μαρούσι της Αθήνας, γράφει:
Στο τέλος του 2008 πήρα το εφάπαξ και ήθελα με αυτό να αγοράσω ένα διαμέρισμα 65 τ.μ. με σκοπό να το χρησιμοποιήσουμε σαν κατοικία εγώ και η γυναίκα μου, αφού το διαμέρισμα που μένουμε θα το δώσουμε στο παιδί μας.
Κάθε διαμέρισμα όμως που κοίταζα είχε ημιυπαίθριο χώρο στεγασμένο, ο οποίος, αν δεν κάνω λάθος, είναι παράνομος και ως εκ τούτου δεν μπορώ να το αγοράσω.
Το υπουργείο ας μας δώσει μια απάντηση για το τι πρέπει να κάνουμε δεδομένου ότι είναι και άλλοι στη δική μου θέση.
Το παράδοξο είναι ότι το υπουργείο παροτρύνει τις τράπεζες να δίνουν στεγαστικά δάνεια και τους δανειολήπτες να αγοράζουν τέτοια διαμερίσματα.
Μήπως το υπουργείο και οι δανειολήπτες γνωρίζουν κάτι που εγώ δεν γνωρίζω;

* το μεταφέρουμε από τις Επιστολές στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ Πέμπτη 7 Μαΐου 2009