~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Η πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει στον Βαρνάβα Αττικής συνεχίζει το καταστροφικό έργο της


Καίγεται ο Βαρνάβας -
 Ν.Δένδιας: "Είμαστε ανέτοιμοι"


Χωρίς επαρκή δύναμη ελικοπτέρων και ειδικά των "γιγάντων" Mil Mi-26 που σε άλλες περιπτώσεις "έκαναν την διαφορά" η πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει στον Βαρνάβα Αττικής συνεχίζει το καταστροφικό έργο της.


Πριν από λίγο άνοιξε ο δρόμος για την παραλία του Βαρνάβα στον οποίο είχε διακοπεί νωρίτερα η κυκλοφορία ενώ παραμένει κλειστός ο δρόμος προς το στρατόπεδο όπου είναι εγκατεστημένοι πύραυλοι ΜΙΜ-23Β Ι.HAWK. Αυτή την ώρα...
στο έργο της κατάσβεσης παίρνουν μέρος συνολικά εκατόν δυο πυροσβέστες με πενήντα ένα οχήματα, πεζοπόρο τμήμα εικοσιτεσσάρων πυροσβεστών και εννέα πυροσβεστικών αεροσκαφών.
Όλα αυτά ενώ στην Βουλή ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας όμολογούσε ότι «Δεν είναι έτοιμο το Πυροσβεστικό Σώμα να αντιμετωπίσει τις πυρκαγιές μέσα στο καλοκαίρι»!
Ας όψεται η ευφάνταστη κίνηση της ηγεσίας του υπουργείου του επί κυβέρνησης Παπαδήμου να δώσει στη ... NAMSA τον διαγωνισμό για τα πυροσβεστικά ελικόπτερα και τώρα δεν υπάρχει ούτε πουλί πετούμενο με εξαίρεση τα κλειστού τύπου Έρικσον!
Αφού δεν έδωσαν και την φύλαξη της χώρας στους Τούρκους οι ΝΑΤΟϊκοί, πάλι καλά...

___________________________________
Πηγή : ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ στις 8:28 μ.μ. 
http://attikanea.blogspot.gr/2012/07/blog-post_8721.html