~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Κυριακή 12 Ιουλίου 2009

Τρίτη το πρωί στο Γραμματικό...

...οι ρεπόρτερ της τοπικής εφημερίδας "Ο ΔΗΜΟΤΗΣ" κατέγραψαν τα γεγονότα έτσι όπως αυτά σχεδιάστηκαν σε μια νύχτα και μάλλον στο "πόδι" από την "δημοκρατική μας κυβέρνηση". Τα ΜΑΤ επιτέθηκαν στους ηλικιωμένους κατοίκους και στον Πρόεδρο της Κοινότητας Γραμματικού, προκειμένου να εγκατασταθούν τα μηχανήματα από τον εθνικό εργολάβο.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την πλήρη ενημέρωση που έδωσαν μέσα από τις σελίδες της εφημερίδας.
Από τις λίγες τοπικές εφημερίδες που κάλυψαν με ρεπορτάζ αλλά και φωτογραφίες τα προχθεσινά απαράδεκτα γεγονότα στο Γραμματικό, όταν δυνάμεις της Αστυνομίας χτυπούσαν ανηλέητα τους κατοίκους του Γραμματικού, αρχής γενομένης από τον ηρωϊκό Πρόεδρο της Κοινότητας, Νίκο Κούκη, που μπήκε μπροστά στον δίκαιο ΑΓΩΝΑ των κατοίκων που θέλουν να προστατέψουν τον τόπο τους. Το τόπο που γεννήθηκαν, αγάπησαν, που δουλεύουν τη γη τους και τροφοδοτούν με αγροτικά προϊόντα τις λαϊκές αγορές της Αθήνας.
Αφού, λοιπόν, άνανδρα επιτέθηκαν στον Πρόεδρο και του προκάλεσαν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, στην \συνέχεια τον συνέλαβαν με αστείες κατηγορίες ότι επιτέθηκε στους αστυνομικούς!!!
Και εδώ πρέπει να σταθούμε στο ρόλο που διαδραματίζει ο Τοπικός Τύπος σε μια περιοχή, όταν ο λεγόμενος "εθνικός Τύπος" ή οι πανελλήνιες εφημερίδες σιωπούν μπροστά σε ένα έγκλημα που είναι σε εξέλιξη και μασούν τα λόγια τους (η διαπλοκή στο μεγαλείο της) και κατά τα άλλα ψάχνουν τους λόγους που καθημερινά χάνουν αναγνώστες και πέφτουν οι πωλήσεις τους.




Η εργολαβική εταιρία που αναλαμβάνει να καταστρέψει ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Αττικής -Μαύρο βουνό, παραλία Σέσι - εκδίδει ημερήσια εφημερίδα και είναι μεγαλομέτοχος σε τηλεοπτικό κανάλι...
VIVA o πλουραλισμός, λοιπόν και η αντικειμενική ενημέρωση... που όλοι περιμένουμε σε αυτή την άμοιρη λαβωμένη "Δημοκρατία".
Με αποφάσεις, νόμους, ευρωπαϊκά κονδύλια και ερασιτεχνικά σχέδια καταστρέφουν πανέμορφες περιοχές χωρίς να ρωτούν και τους κατοίκους του Γραμματικού αν θέλουν αυτό το καταστροφικό έργο που το αποκαλούν επιστημονικά ΧΥΤΑ δίπλα στο σπίτι τους... αλλά και πολύ κοντά στον ιστορικό Μαραθώνα (όπου μια χούφτα Έλληνες κατατρόπωσε τον υπεράριθμο περσικό στρατό) και ακόμα πλησίον της Λίμνης του Μαραθώνα που υδρεύει όλο το Λεκανοπέδιο της Αττικής.
Η προχειρότητα στο ΜΕΓΑΛΕΙΟ της το έτος 2009.



Ένας από τους πολλούς αγανακτισμένους Πολίτες
ΠΑΝΟΣ Σ. ΑΪΒΑΛΗΣ
Δημοσιογράφος
Ανατολή -Νέας Μάκρης




Οι κάτοικοι της Αν. Αττικής τρέχουν να συμπαρασταθούν και να ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ στο επιχειρούμενο ΕΓΚΛΗΜΑ.


*Δείτε περισσότερα στο: http://xyta-grammatiko.blogspot.com/
Πρωτοβουλία των κατοίκων του Γραμματικού Αττικής ενάντια στην εγκατάσταση ΧΥΤΑ στην περιοχή μας

Αναρτήσαμε το παρακάτω blog για να σας ενημερώνουμε για τις ενεργείες μας ΕΝΆΝΤΙΑ στην εγκατάσταση ΧΥΤΑ δίπλα στα σπίτια μας Να σας ενημέρωσουμε για τον αγώνα μας Ήδη δεχόμαστε καθημερινά χημικά απο τις δυνάμεις καταστολής Ήδη ένας συγχωριανός μας χειρουργήθηκε μετά απο απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ,δεχθήκαμε δακρυγόνα,ποινικές διώξεις,εκφοβισμό από όλα τα μέσα τους

* ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ *