~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Νέος δημάρχος του ιστορικού Μαραθώνα ο Ιορδάνης Λουιζος

  Ποιό ειναι το πρόγραμμα του νέου δημάρχου Μαραθώνα για τον Βαρνάβα

ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ ME ΤΟN ANEΞΑΡΤΗΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ


Οι εκλογές τέλειωσαν ήρθε ο καιρός να δούμε και να εξετάσουμε με ηρεμία τις λεπτομέρειες του προγράμματος του νέου δημάρχου Μαραθώνα κ. Ιορδάνη Λουιζου για τον Βαρνάβα αλλά και του ευρύτερου δήμου γενικότερα. Το προεκλογικό πρόγραμμα με ένα κλικ ΕΔΏ.
Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε το εξειδικευμένο πρόγραμμα για τον Βαρνάβα και το πλάνο των προτεραιοτήτων που σχεδιάζονται από την νέα δημοτική αρχή.



Η ανάπτυξη πρέπει να είναι βασικό μέλημα, ωστόσο, πρέπει να υπάρχουν στόχοι αναφορικά με τους τομείς στους οποίους πρέπει να βασιστεί. Και μέχρι στιγμής δεν έχουμε ακούσει τίποτα, δεν γνωρίζουμε τίποτα, δεν ξέρουμε εάν υπάρχει ή όχι αναπτυξιακό σχέδιο.
Περιμένουμε, το επόμενο διάστημα, να δούμε φως. Θεωρούμε ότι, έστω και τώρα, ο νέος Δήμαρχος, πλαισιωμένος από τους συνεργάτες του σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα πρέπει να ανοίξει τα χαρτιά του, προκειμένου να είναι και οι πολίτες ενημερωμένοι σχετικά με το τι θα γίνει τα επόμενα 3,5 χρόνια. Εάν βέβαια δεν σκοπεύει να κάνει απλή διαχείριση.

*από τα : "Τα Νέα του Βαρνάβα"