~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Απογεύματα Κυριακής με Θέατρο παρέα με το Δημοτικό Θέατρο Μαραθώνα!


Το Δημοτικό Θέατρο Μαραθώνα, έχοντας ως βασικό στόχο την ανάπτυξη της θεατρικής παιδείας, καθώς και τη συστηματική εξοικείωση των πολιτών με την Τέχνη, καθιερώνει Θεατρικές «Εξορμήσεις». Ένα κυριακάτικο απόγευμα τον μήνα μέχρι το Πάσχα.
Η δεύτερη θεατρική μας εξόρμηση έχει προορισμό το Θέατρο Αθηνών και συγκεκριμένα την παράσταση Για όνομα την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016.

Έργο: Για όνομα 
Θέατρο: Θέατρο Αλίκη (Αμερικής 4, Αθήνα)
Ημερομηνία: Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Ώρα παράστασης: 18:00

Ώρα συναντήσεων:
-        16:15 _ Μπροστά στο εργοστάσιο Τριανταφυλλόπουλου (ΕΤΒΑ)
-        16:45 _ 1η Είσοδος Νέου Βουτζά
Τιμή εισιτηρίου:
       Ενήλικες: 18
       Μαθητές: 16 €
Στην τιμή περιλαμβάνεται και το κόστος μεταφοράς προς & από το θέατρο

Κρατήσεις εισιτηρίων & πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα παρακάτω τηλέφωνα:
·        22940 69822 & 6945671733
·        22940 50445



Σχετικά με την παράσταση:
Η απολαυστική σύγχρονη κωμωδία των Mathieu Delaporte και Alexandre de la Patellière «Για Όνομα...» παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στη σκηνή του θεάτρου «Αλίκη».


Ο Βικτόρ (Φάνης Μουρατίδης) περιμένει το πρώτο του παιδί. Η αδερφή του Ελιζαμπέτ (Βίκυ Σταυροπούλου) και ο άντρας της Πιερ (Χρήστος Χατζηπαναγιώτης) τον καλούν στο σπίτι τους για δείπνο μαζί με τη σύζυγό του Άννα (Μαρία Κωνσταντάκη) και τον παιδικό τους φίλο Κλοντ (Αντώνης Λουδάρος). Κι ενώ περιμένουν την ως συνήθως αργοπορημένη Άννα και κουβεντιάζουν περί ανέμων και υδάτων, κάποια στιγμή η κουβέντα στρέφεται γύρω από το μωρό και ο Βικτόρ τους αποκαλύπτει ότι είναι αγόρι!Όταν τον ρωτούν ποιο όνομα έχει διαλέξει για να δώσει στο παιδί, η απάντησή του θα αναστατώσει την παρέα και θα προκαλέσει μια σειρά από αλυσιδωτές ανεξέλεγκτες αντιδράσεις που θα φέρουν το απόλυτο χάος! Μυστικά που ήταν καλά κρυμμένα για χρόνια αποκαλύπτονται. Ψέματα που «προστάτευαν» σχέσεις και φιλίες έρχονται στο φως. Και επιβεβαιώνεται το μότο του έργου: ένα παιδί φέρνει την ευτυχία. Αλλά το όνομα που θα του δώσεις… μπορεί να φέρει μεγάλους μπελάδες.