~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

...Στη Νέα Μάκρη, κινδυνεύουν να μείνουν στο δρόμο λόγω έξωσης, οικογένεια με τα έξη παιδιά



Στα δυο προηγούμενα φύλλα μας στην εφημερίδα "Αρκαδικό Βήμα" [διαβάστε στο http://www.arkadikovima.gr/] είχαμε αναφερθεί στην οικογένεια με τα έξη παιδιά και τους άνεργους γονείς στη Νέα Μάκρη, που κινδύνευαν να μείνουν στο δρόμο λόγω έξωσης. Τελικά βρέθηκε κάποιος συμπολίτης μας που τους παραχώρησε ένα σπίτι για να μείνουν, αλλά δυστυχώς,επειδή είναι αυθαίρετο, δεν έχει ρεύμα και συναντούν δυσκολίες στη ΔΕΗ. Περιμένουμε την ανταπόκριση της Περιφέρειας Αττικής ή του Δήμου Μαραθώνα ή της ΔΕΗ. 
Ζούμε μια ανθρωπιστική κρίση και περιμένουμε από την Πολιτεία να δείξει το ανθρώπινο πρόσωπό της. Αν κάποιος ή κάποια μπορεί να βοηθήσει να γίνει κάτι, είναι ευπρόσδεκτη η συμβολή του. Επικοινωνία στα τηλ.: 22940 96268 [Βασίλης] και 22940 99125 [Πάνος].

 Σας ευχαριστούμε.....