~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Απαράδεκτη και αντικοινωνική η συμπεριφορά της κυρίας Κωνσταντίνου προϊσταμένης των ΕΛΤΑ Νέας Μάκρης...


Απαράδεκτη, αντικοινωνική και αλαζονική η συμπεριφορά της κυρίας Κωνσταντίνου προϊσταμένης των ΕΛΤΑ Νέας Μάκρης...προς την εφημερίδα "Αρκαδικό Βήμα"
...σε δύσκολες εποχές με οικονομική κρίση για όλους μας η κυρία των ΕΛΤΑ μας "καταδικάζει" σε αφανισμό μια εφημερίδα με 23 χρόνια ζωής...



Πολλά τα παράπονα από κατοίκους της περιοχής μας για την αλαζονική και αντικοινωνική της συμπεριφορά προς όλους τους ατυχείς πελάτες του καταστήματος Νέας Μάκρης. Αυτό μας είπε υπάλληλος της Κεντρικής Διοίκησης όταν επικοινωνήσαμε  για να καταγγείλουμε το γεγονός της  άρνησής της  να εξοφλήσει  μια ταχυδρομική  επιταγή συνδρομητή μας  στην εφημερίδα "Αρκαδικό Βήμα" .
Περισσότερα από 23 χρόνια τώρα είχαμε μια άψογη συνεργασία με τα ΕΛΤΑ.
Οι συνδρομές όλα αυτά τα χρόνια έρχονται μέσω Ταχυδρομείου με την σχετική πάντα επιβάρυνση για τον αναγνώστη - συνδρομητή μας. Στην συγκεκριμένη περίπτωση  τα 40.00 ευρώ φιλική συνδρομή ενίσχυσης είχαν επιπλέον 4,00 ταχυδρομικά έξοδα που σημαίνει θεωρητικά ότι είμαστε καλοί πελάτες για τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. 
Παρ' όλα ταύτα η παραπάνω κυρία μας αντιμετώπισε ως κάτι χειρότερο από τους "ληστές" που κάνουν επιδρομή στα Ταχυδρομεία..(Δείτε περίπτωση Ταχυδρομικού διανομέα έξω από την Κοντοβάζαινα Γορτυνίας προ ημερών όταν άγνωστοι του ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο με ηλεκτρονικό μηχανισμό και του αφαίρεσαν 20000 ευρώ, που προορίζονταν για συντάξεις των γερόντων). 
Μια απλή περίπτωση στην οποία ήταν καθαρά στο χέρι της να δώσει μια λύση μετατράπηκε σε μέγα πρόβλημα, δείχνοντας μας ότι η εξουσία της την κάνει να μην το συζητά και να μας δείχνει την πόρτα εξόδου...
Είναι απαράδεκτο να έχουμε μια τέτοια κυρία που εμείς την πληρώνουμε και δεν καταλαβαίνει ότι η ύπαρξή της εκεί οφείλεται σε εμάς τους αμετανόητους πελάτες των ΕΛΤΑ.
Περιμένουμε τόσο από τον Δήμαρχο του ιστορικού Μαραθώνα  Ιορδάνη Λουϊζο να δει αυτό το σοβαρό πρόβλημα που υποβόσκει εδώ και καιρό σε μια περιοχή όπως η Νέα Μάκρη που λίγο πολύ γνωριζόμαστε όλοι και ευτυχώς ακόμη δεν υπάρχει το απρόσωπο της μεγάλης πόλης.
Αλλά  και από την Διοίκηση της Περιφερειακής Δ/νσης Αττικής ΕΛΤΑ να διερευνήσει το θέμα κατόπιν εγγράφου καταγγελίας μας στην ανωτέρω Διοίκηση και να της αλλάξει πόστο.
Πάνος Σ.  Αϊβαλής
Δημοσιογράφος, εκδότης
Ανατολή Ν. Μάκρη