~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

"Αλωση της Τριπολιτσάς" 190 χρόνια μετά - εκδήλωση στο Δημαρχείο της Νέας Μάκρης



Έξω από το Δημαρχείο λίγο πριν την εκδήλωση, ο Δήμαρχος Μαραθώνα Ιορδάνης Λοϊζος, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αρκάδων Ραφήνας, Νέας Μάκρης και Μαραθώνα και τα παιδιά του Χορευτικού Ομίλου παραδοσιακών χορών των Άνω Λιοσίων που μας χάρισε με τους εκπληκτικούς χορούς στιγμές ανύψωσης και περηφάνιας ως απόγονοι του Αρχιστράτηγου του εθνικο-απελευθερωτικού Αγώνα του 1821 Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.
















Ο ομιλητής  κ. Γεώργιος Πραχαλιάς ιστορικός στο κέντρο, ο Πάνος Αϊβαλής δημοσιογράφος, ο δραστήριος Πρόεδρος του Συλλόγου Αρκάδων Ραφήνας, Ν. Μάκρης και Μαραθώνα μαζί με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.










Eυχαριστούμε θερμά τον φίλο και συμπατριώτη μας φωτογράφο Μιχαήλ Παπαδόπουλο              22940-67898      
για την αποστολή των παραπάνω φωτογραφιών από την εκδήλωση στο Δημαρχείο της Νέας Μάκρης την Κυριακή   2 Οκτωβρίου 2011 στην εκδήλωση που πραγματοποίησε ο δραστήριος Σύλλογος Αρκάδων Ραφήνας, Νέας Μάκρης και Μαραθώνα "Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" με θέμα την "Αλωση της Τριπολιτσάς" 190 χρόνια μετά.


Ρεπορτάζ και οι παραπάνω φωτογραφίες θα δημοσιευθούν στην εφημερίδα "Αρκαδικό Βήμα" που θα κυκλοφορήσει στα τέλη αυτού του μήνα.