~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Φωτογραφικό οδοιπορικό με θέμα «Η Αθήνα, τότε και τώρα» του Νίκου Βατόπουλου, Τρίτη 20/2 και ώρα 7 μ.μ.

Εκδήλωση παρουσίαση 

Ο Νίκος Βατόπουλος στη Νέα Μάκρη «Η Αθήνα, τότε και τώρα» σήμερα το απόγευμα


Ο Νίκος Βατόπουλος στη Νέα Μάκρη «Η Αθήνα, τότε και τώρα» σήμερα το απόγευμα
Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2017  και ώρα 7μ.μ θα μιλήσει 
ο δημοσιογράφος Νίκος Βατόπουλος με θέμα «Η Αθήνα, τότε και τώρα»

Ο δημοσιογράφος της «Καθημερινής», Νίκος Βατόπουλος θα παρουσιάσει ένα φωτογραφικό οδοιπορικό με θέμα «Η Αθήνα, τότε και τώρα», εστιάζοντας σε ιστορικά κτίρια που δεν υπάρχουν πλέον αλλά και σε σύγχρονες όψεις της πρωτεύουσας σε αντιπαραβολή. Με ένα πλούσιο ιστορικό αλλά και φωτογραφικό υλικό θα «περπατήσουμε» στην Αθήνα που αγαπήσαμε.

Στην Βιβλιοθήκη του Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου Νέας Μάκρης
 στις 7 μ.μ , είσοδος ελεύθερη


Ο Νίκος Βατόπουλος - Δημοσιογράφος «Αθηναϊκοί περίπατοι» (η Αθήνα που δεν ξέρουμε), εργάζεται στην εφημερίδα <Η Καθημερινή> ως υπεύθυνος του καθημερινού πολιτιστικού ρεπορτάζ. Γράφει και μεταφράζει βιβλία και έχει κάνει ιδιαίτερη μελέτη σε κτίρια και γειτονιές στην Αθήνα.
~~~~~~~~~~~~~

Στις 27/2 η Αγγελική Τουμπανάκη: ένα συλλογικό μουσικό παιχνίδι αυτοσχεδιασμού με μοναδικό όργανο τη φωνή. Η Αγγελική Τουμπανάκη είναι Jazz vocalist, performer αλλά και δρ. μοριακής βιολογίας, με την ιδιαίτερη φωνή της θα μας μάθει τεχνικές και μυστικά.

___________