~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Η συμπαράσταση του κόσμου στην έκκληση για οικονομική ενίσχυση των οικογενειών των κοριτσιών μας, που χάθηκαν τόσο πρόωρα και τόσο άδικα ήταν συγκλονιστική.

Σύλλογοι γονέων Δημοτικού-Γυμνασίου -Λυκείου Άνοιξης: Η συμπαράσταση του κόσμου στην έκκληση για οικονομική ενίσχυση των οικογενειών των κοριτσιών μας, που χάθηκαν τόσο πρόωρα και τόσο άδικα ήταν συγκλονιστική



Η συμπαράσταση του κόσμου στην έκκληση για οικονομική ενίσχυση των οικογενειών των κοριτσιών μας, που χάθηκαν τόσο πρόωρα και τόσο άδικα ήταν συγκλονιστική. Γνωστοί και άγνωστοι, είτε ανώνυμα είτε επώνυμα, έδωσαν το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης και ανθρωπιάς, αρωγοί στην πρωτοβουλία και κινητοποίηση των τριών συλλόγων γονέων των σχολείων της Άνοιξης.
Άμεσα, εμπιστευτικά, στόμα με στόμα, περισσότερες από 250 οικογένειες και φορείς, στάθηκαν δίπλα στις τραγικές οικογένειες. Οι τρεις σύλλογοι γονέων, έχοντας σαφή εικόνα της κατάστασης, κρίνουμε απαραίτητη της στήριξη της τοπικής κοινωνίας προς τις οικογένειες και για τις επόμενες ημέρες.


Εκ μέρους των οικογενειών μεταφέρουμε τα παρακάτω:

“Ευχαριστούμε τους φίλους μας και εκείνους που γνωρίζουμε και εκείνους που δεν γνωρίζουμε για τις σκέψεις και τις προσευχές τους”.


Οι Σύλλογοι Γονέων 
Δημοτικού-Γυμνασίου -Λυκείου Άνοιξης

*από το: http://anatolikiattikinews.blogspot.gr/