~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Αντίο στην καλή μας φίλη Αντωνία Τρουλινού


    ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ   

Προ ημερών έφυγε από κοντά μας η καλή μας φίλη Αντωνία Τρουλινού και συντρόφισσα στους κοινούς μας λαϊκούς αγώνες όλα αυτά τα χρόνια. Έτσι ξαφνικά σε ηλικία 65 ετών από ανακοπή καρδιάς στην Αθήνα που κατοικούσε όταν δεν ήταν εδώ στη Νέα Μάκρη που αγαπούσε και έμενε τον περισσότερο καιρό. 
Από φοιτήτρια μέχρι και σήμερα συμμετείχε στους κοινωνικούς αγώνες του λαού μας για καλύτερες εργασιακές συνθήκες μέσα από το ΚΚΕ αλλά αργότερα από τον ΣΥΡΙΖΑ. Είχε βαθιά πληγωθεί όταν ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε κυβέρνηση και άλλαξε σε δεξιόστροφη πολιτική γραμμή... Συνέχισε τον αγώνα της μέσα από την ΛΑΕ. 

Την θυμούνται οι πάρα πολλοί φίλοι της, οι σύντροφοι, οι συνάδελφοί της στο Υπουργείο Εμπορίου, οι άνθρωποι που μαζί τους πορεύτηκε όλα αυτά τα χρόνια σε κινητοποιήσεις, σε συζητήσεις για την Αριστερά και μοιράστηκε μαζί τους την αγωνία για ένα καλύτερο μέλλον.
Η Αντωνία αγαπούσε την τέχνη και την ποίηση, λάτρευε κυριολεκτικά τον Μανώλη Αναγνωστάκη.
Εργάστηκε στο υπουργείο Εμπορίου από όπου συνταξιοδοτήθηκε. Οι φίλοι και σύντροφοι σου από την Νέα Μάκρη σου στέλνουν το ύστατο ΑΝΤΙΟ.

Οι φίλοι σου 
Γώγα και Παναγιώτης Σιδέρης,
 Γιάννης Σωτηρίου, Αναστασία Σιδέρη, 
Πόπη και Πάνος Αϊβαλής,
Γιώργος (Ιερεμίας) Προδρόμου, Μίλτος Ζέρβας,