~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Ανάβαση Διονύσου 2017 στις 29-30 Απριλίου στη διαδρομή από τον Οικισμό Ανατολή έως τον Άγιο Πέτρο.

Καλημέρα σας,
επιτέλους η Νέα Μάκρη έγινε Μόντε Κάρλο!!!
Και όλα αυτά χάριν στον δήμαρχο  κ. Η. Ψινάκη...... 
άντε και σε ανώτερα!!!
  Aναβίωση της Ανάβασης Διονύσου  

Το εγχείρημα που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία πριν από έναν χρόνο, θα επαναληφθεί στις 29-30 Απριλίου στη διαδρομή από τον Οικισμό Ανατολή έως τον Άγιο Πέτρο.

Έχοντας διεξαχθεί για τελευταία φορά το 1976, η Ανάβαση Διονύσου, μια από τις κλασικές αναβάσεις της Αττικής επέστρεψε στα αγωνιστικά δρώμενα της χώρας 40 χρόνια αργότερα, μετά από πρωτοβουλία του Αθλητικού Σωματείου «Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής» (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.) που ανέλαβε το απαιτητικό έργο της διοργάνωσης του αγώνα τόσο κοντά στην Αθήνα.
Η αναβίωση της Ανάβασης Διονύσου στέφθηκε με επιτυχία, καθώς προσέλκυσε πολλές συμμετοχές, τη στιγμή που ο αριθμός των θεατών που παρακολούθησε τις δύο ημέρες του αγώνα, ήταν μεγάλος. Παράλληλα, η Τοπική Αυτοδιοίκηση έδειξε στην πράξη πόσο επιθυμεί τη διεξαγωγή του αγώνα, ενώ την παράσταση έκλεψαν τα πιτς που είχαν στηθεί μέσα στον Οικισμό Ανατολή της Νέας Μάκρης, καθώς τα αγωνιστικά αυτοκίνητα αποτέλεσαν πόλο έλξης όχι μόνο για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αλλά για όλους τους ανθρώπους της περιοχής.
Η περσινή επιτυχία και θερμή υποδοχή του αγώνα αποτελεί εχέγγυο και για τη φετινή διοργάνωση, που έχει προγραμματιστεί για το διήμερο29-30 Απριλίου. Η Ανάβαση Διονύσου 2017, θα αποτελέσει τον 2ο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων και το ενδιαφέρον αναμένεται ακόμη μεγαλύτερο, χάρη στο περσινό δείγμα γραφής. 
Οι οδηγοί θα αγωνιστούν με στόχο τον καλύτερο δυνατό χρόνο, στη διαδρομή μήκους 5,5 χιλιομέτρων που ξεκινά από τον οικισμό Ανατολή και ολοκληρώνεται στον Άγιο Πέτρο. 

Το Σάββατο 29 Απριλίου περιλαμβάνει τα Χρονομετρημένα Δοκιμαστικά, ενώ τα δύο σκέλη του αγώνα, θα διεξαχθούν την Κυριακή 30 Απριλίου.
Δίπλα στο Σωματείο «ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.» θα βρίσκεται η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Μαραθώνα (Κ.Ε.Δ.ΜΑ.) ως Συνδιοργανωτής της Ανάβασης, η οποία θα τελεστεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Μαραθώνα, έχοντας ταυτόχρονα την υποστήριξη της Κοινότητας Νέας Μάκρης και της Ένωσης Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Δήμου Μαραθώνα. Όπως συμβαίνει σε όλες τις διοργανώσεις του Σωματείου, ο αγώνας θα μεταδοθεί μέσω Live Streaming από το Διαδικτυακό Κανάλι SportalTV.

Δήλωση Συμμετοχής
Συμπληρωματικός Κανονισμός
Στη σελίδα του αγώνα μπορείτε να βρείτε όλο το υλικό που έχει δημοσιευθεί

______________