~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Με ηρωικές προσπάθειες οι Γιατροί αντιμετωπίζουν τα έκτακτα περιστατικά που έρχονται για ιατρική φροντίδα στο Κέντρο Υγείας της Νέας Μάκρης όλες τις ώρες...



ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ Ή ΡΑΝΤΕΒΟΥ 
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ :  22943 21100
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ Ν.ΜΑΚΡΗΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ
~~~~~~~~~~~~~~~~~

ΑΝΑΤΟΛΗ - ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ

Με ηρωικές προσπάθειες οι Γιατροί αντιμετωπίζουν τα έκτακτα περιστατικά που έρχονται για ιατρική φροντίδα στο Κέντρο Υγείας της Νέας Μάκρης όλες τις ώρες.... Την περασμένη βδομάδα βρεθήκαμε μάρτυρες -αργά τη νύχτα- σε αρκετά περιστατικά ανθρώπινου πόνου και είδαμε δια ζώσης τον αγώνα που δίνει το ελάχιστο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κ.Υ. Νέας Μάκρης. 
Με πολλές ελλείψεις βέβαια σε απαραίτητο φαρμακευτικό και χειρουργικό υλικό που η ευθύνη είναι της Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής να φροντίσει για την προμήθειά τους. Αλλά και για πλήρωση των κενών θέσεων όπως αυτή του καρδιολόγου κ.ά. 
Εμείς ως πολίτες της Νέας Μάκρης θέλουμε να συγχαρούμε αυτούς τους ανθρώπους [γιατρούς, νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό] -που και με μειωμένες τις αποδοχές τους- φυλάγουν τις Θερμοπύλες και μας δίνουν το αίσθημα της ασφάλειας ότι δεν θα "πάμε σαν το σκυλί στο αμπέλι".

Νέα Μάκρη, 19 Ιούλη 2015
Καλλιόπη Βερνάρδου
Συγγραφέας, νομικός