~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Σοκ από τον ομαδικό βιασμό αθλήτριας σε τουρνουά τένις στο Μαραθώνα


Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στον διεθνή αθλητισμό η είδηση του ομαδικού βιασμού γνωστής Αμερικανίδας τενίστριας από πέντε άτομα στον Μαραθώνα κατά την διάρκεια τουρνουά τένις.
Οι πέντε άνδρες οι οποίοι φέρονται να βίασαν την γνωστή τενίστρια, είναι οι Γάλλοι τενίστες Alexandre Massa 20 χρονών και ο Yanais Laurent 21 χρονών, ένας συμπατριώτης τους, ένας Γερμανός προπονητής και ένας Ρουμάνος ανιματέρ.

Το χρονικό του βιασμού

Οπως κατέθεσε η τενίστρια Α.Μ., το βράδυ της 3ης Οκτωβρίου μετά από αγώνες τένις, κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, με αποτέλεσμα να καταλήξει με τον Ρουμάνο ανιματέρ σε απομονωμένο χώρο του ξενοδοχείου προκειμένου να συνευρεθουν ερωτικά. Ωστόσο, ξαφνικά εμφανίστηκαν και οι 4 άλλοι άνδρες, οι οποίοι την κρατούσαν ανά δύο και την βίαζαν διαδοχικά για πολύ ώρα καταγγέλλει η ίδια σύμφωνα με την Espresso, ενώ μάλιστα υποστηρίζει πως την έχουν τραβήξει και βίντεο.
Οταν τελείωσε ο εφιάλτης της, η Α.Μ. Ανέβηκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της όπου κατήγγειλε το περιστατικό στην ΕΛ.ΑΣ και μέσα σε λίγες ώρες οι φερόμενοι ως δράστες συνελήφθησαν.
Η Αμερικανίδα είναι καλά στην υγεία της, ωστόσο παρακολουθείται από ψυχολόγο μέχρι να συνέλθει από το σοκ που υπέστη.

_____________
*από το: http://arouraios.gr/2013/10/sok-apo-to-viasmo-athlitrias/#sthash.qqSrRAuW.dpuf