~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

H Γεωργία Μαρτίνου, υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφέρεια Αττικής

Η ηττοπάθεια δεν μας αξίζει...

4 Μαΐου 2012


Την κρισιμότητα των επικείμενων εκλογών υπογραμμίζει η Γεωργία Μαρτίνου, υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφέρεια Αττικής και καλεί τους πολίτες να μην ψηφίσουν για το παρελθόν αλλά για το μέλλον. «Στόχος μας πρέπει να είναι να γίνουμε όσο το δυνατόν καλύτεροι μπορούμε, με προσπάθεια, λογική και δουλειά. Δεν αρκεί να διαμαρτυρόμαστε. 
Δεν αρκεί να απογοητευόμαστε. Η ηττοπάθεια δεν μας αξίζει» δηλώνει χαρακτηριστικά και προσθέτει: «Η χώρα μας είναι ένας ευλογημένος τόπος με ευφυείς και ικανούς ανθρώπους. Έχει περάσει πολλές δυσκολίες στην ιστορία της και μία ακόμη ζούμε σήμερα. Η έλλειψη πίστης δεν οδηγεί πουθενά. Είναι εύκολο να κυριαρχεί ο θυμός κι η ανασφάλεια όταν η επιβίωση γίνεται καθημερινός αγώνας».
Παρ’ όλα αυτά, μπορούμε να τα καταφέρουμε, λέει η κα Μαρτίνου και προσθέτει: «Τίποτα δεν είναι οριστικό. Τα συστήματα, τις διαπραγματεύσεις, τους όρους της ζωής τα διαμορφώνουμε εμείς οι ίδιοι. Θέλει πίστη κι επιμονή η ζωή για να πετύχει».
Για να γίνει όμως αυτό στις επικείμενες εκλογές πρέπει να αποφασίσουμε θετικά αφού όπως λέει: «Οι εκλογές αυτές θα καθορίσουν το μέλλον όλων μας. Έχουμε ανάγκη ο ένας τον άλλον. Έχουμε όλοι ανάγκη αυτή τη χώρα. Πρέπει να την προστατεύσουμε γιατί μόνο έτσι προστατεύουμε τους εαυτούς μας».
Όπως σημειώνει, αποφάσισε να συμπορευθεί με τη Νέα Δημοκρατία και να ταχθεί στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά γιατί πιστεύει ότι «είναι ο μόνος που έχει τη γνώση και την ικανότητα να δώσει άμεσες, ρεαλιστικές και υπεύθυνες λύσεις . Είναι τιμή για μένα να συμμετέχω σε αυτή του την προσπάθεια»
«Λέμε όχι στις δυνάμεις της μιζέριας και της καταστροφολογίας»
Τονίζει ότι «στο σημείο που έχει φτάσει ο τόπος μας είναι αναγκαίο, θα έλεγα επιτακτικά αναγκαίο, να αναδειχθεί μια νέα κυβέρνηση με ισχυρή εντολή προκειμένου να διαχειριστεί με πυγμή και αποτελεσματικότητα την πολύ δύσκολη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Η απογοήτευση των πολιτών ας μην αποβεί εις βάρος της πατρίδας μας και των επόμενων γενεών. Στις 6 Μαΐου επιλέγουμε αυτούς που μπορούν και θέλουν να μας βγάλουν από το αδιέξοδο.
Επιλέγουμε αυτούς που έχουν πρόγραμμα ρεαλιστικό και υλοποιήσιμο, που δεν θέτουν σε κίνδυνο και αμφισβήτηση την ευρωπαϊκή μας προοπτική. Που θέλουν μια Ελλάδα δυνατή και υπερήφανη και όχι απομονωμένη και μίζερη.
Όλοι αυτοί που αναδείχθηκαν ή ενισχύθηκαν μέσα από την απογοήτευση και την αγανάκτηση του κόσμου, οι δυνάμεις τις μιζέριας και της καταστροφολογίας, είμαι σίγουρη ότι όχι μόνο δεν μπορούν να προσφέρουν στον τόπο, αλλά μπορεί να γίνουν και επικίνδυνες. 
Επιλέγουμε αυτούς που δίνουν ελπίδα για το μέλλον, ελπίδα που μόνο ο Αντώνης Σαμαράς μπορεί να δώσει μέσα από μια ισχυρή εντολή που θα λάβει από τον ελληνικό λαό».
«Δεν περιμένω να ζήσω από την πολιτική»
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει όταν μιλά για τους λόγους που την οδήγησαν να πολιτευθεί, για πρώτη φορά, την πιο δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα των τελευταίων δεκαετιών: «Δεν περιμένω να ζήσω από την πολιτική» λέει χαρακτηριστικά και προσθέτει: «Δεν θέλω να αποδράσω, ούτε να αδιαφορήσω. Θέλω να εργαστώ και να παλέψω γιατί νοιάζομαι. Γιατί η ευτυχία του συνόλου καθορίζει την ευτυχία του καθενός ξεχωριστά».

ΠΡΟΦΙΛ
Η υποψηφιότητα της Γεωργίας Μαρτίνου, αντιπροσωπεύει αυτό που χρειάζεται ο τόπος την δύσκολη αυτή περίοδο. Νέους πολιτικούς, με ικανότητες, όρεξη για δουλειά και προσφορά, μακριά από παλαιοκομματικά κατεστημένα και παραγοντισμούς. Που δεν παρακολουθούν παθητικά τις εξελίξεις, δεν αδιαφορούν για όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω τους, συμπάσχουν με τον διπλανό τους και αποφασίζουν να μπουν στη μάχη για το κοινό καλό με όποιες δυνάμεις διαθέτουν και από την θέση που πιστεύουν ότι μπορούν να προσφέρουν τα περισσότερα. 
Αυτή είναι η νέα γενιά των πολιτικών που έχει ανάγκη ο τόπος και που καλούνται να βγάλουν την Ελλάδα από το αδιέξοδο και να την οδηγήσουν στον δρόμο της ανάπτυξης. Χωρίς ανταποδοτικά οφέλη για την προσφορά τους στα κοινά. 
Η Γεωργία Μαρτίνου γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών και εισήχθη 9η στη σχολή Διεθνών κι Ευρωπαϊκών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Σπούδασε Μαθηματικά στο Λονδίνο όπου έκανε και τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην πληροφορική. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά. Επαγγελματικά έχει δραστηριοποιηθεί στη Ναυτιλία και στον τομέα της Πληροφορικής. 
Το 2010 εξελέγη πρώτη σε σταυρούς στο Δήμο Βάρης – Βούλας -Βουλιαγμένης και ανέλαβε τα καθήκοντα Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Πρασίνου. Θέτει για πρώτη φορά υποψηφιότητα σε Βουλευτικές Εκλογές. Είναι κόρη του Θανάση και της Μαρίνας Μαρτίνου, εφοπλιστική οικογένεια γνωστή για την μεγάλη και πλούσια κοινωνική προσφορά της.


Γεωργία Μαρτίνου
Στέλνουμε στη Βουλή νέους και πετυχημένους ανθρώπους.