~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Κυριακή 25 Μαΐου 2008

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 2008

Ημερίδα Την Δευτέρα 2 Ιουνίου 2008,στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Σπάτων « Χρ. Μπέκας». Οδός Σταύρου Μπέκα 7 (πίσω από το Δημαρχείο)

Το δίκτυο Ανατολικής Αττικής (www.an-attiki.gr), ενεργά στηρίζει και συνδράμει στην Ημερίδα για τη Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος, καλώντας τα μέλη – και φίλους του καθώς και όλα τα εναλλακτικά δίκτυα, ιδιαίτερα τα απασχολούμενα με το περιβάλλον, ώστε να συμμετέχουν με γενικά θέματα, ή να στηρίξουν και να αναδείξουν τα περιβαλλοντολογικά προβλήματα των περιοχών τους, αλλά και γενικά του τόπου μας, μέσα από παρουσιάσεις video ή “posters”.

Μία ενδιαφέρουσα ημερίδα λοιπόν, που γίνετε από τον Αναπτυξιακό & Επιστημονικό Σύνδεσμος Παλλήνης, στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας για το περιβάλλον, με την συνεργασία μας, καθώς επίσης την συνεργασία και την υποστήριξη:

του Δήμου Σπάτων (ευγενική προσφορά παραχώρησης του Πνευματικού Κέντρου Χρ. Μπέκας για τις ανάγκες της εκδήλωσης).
του Πανελληνίου Συλλόγου Χημικών Μηχανικών,
των Ομοσπονδιών Συλλόγων της Ν.Α.Α.Α
της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Παλλήνης και Οργανώσεων Πολιτών και Γονέων της περιοχής μας
των εκδοτών των Τοπικών Εφημερίδων της Αν. Αττικής
των εναλλακτικών Δικτύων Ενημέρωσης της Αν. Αττικής

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουνίου 2008, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:30 (7:30 μ.μ.)
στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Σπάτων « Χρ. Μπέκας». Οδός Σταύρου Μπέκα 7 (πίσω από το Δημαρχείο).

Εκτός των θεμάτων που θα συζητηθούν και των ομιλιών που θα παρακολουθήσουμε, τα εναλλακτικά δίκτυα και οι περιβαλλοντολογικές ομάδες μέλη μας, θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν στην είσοδο του Πνευματικού κέντρου (φουαγιέ), όπου θα λειτουργήσει έκθεση με ανάρτηση “posters”, φωτογραφικού υλικού, video, από τις δραστηριότητες που θα αναδεικνύουν την συνεισφορά τους σε θέματα περιβάλλοντος της Αν. Αττικής.

Το ίδιο βέβαια ισχύει και για δραστηριότητες των Συλλόγων, τοπικών εφημερίδων, κ.λ.π.,

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@an-attiki.gr (6937119355) ή με τον Αναπτυξιακό & Επιστημονικό Σύνδεσμος Παλλήνης anespa2001@gmail.com .
Με εκτίμηση
Παν. Στρούβελης