~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Η Ανάβαση Διονύσου στις 17-18 Μαρτίου 2018 θα διεξαχθεί για τρίτη διαδοχική χρονιά

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με μία έκπληξη η Ανάβαση Διονύσου στις 17-18 Μαρτίου

Η Ανάβαση Διονύσου καθιερώνεται σταδιακά στη σύγχρονη -μετά το 1976- εποχή της, καθώς στις 17-18 Μαρτίου 2018 θα διεξαχθεί για τρίτη διαδοχική χρονιά – και με μια συναρπαστική έκπληξη: την παρουσία του Ιταλού Fulvio Giuliani, με την εκρηκτική Lancia Delta Evo των 600 ίππων.
Η κλασική Ανάβαση της ανατολικής ράχης της Πεντέλης, που προσφέρει στα 5,5 χιλιόμετρά της μια άκρως τεχνική μίξη αργών στροφών και μαζί πολύ γρήγορων τμημάτων, καθώς και μοναδική θέα προς το Νότιο Ευβοϊκό, αναβίωσε με πρωτοβουλία του Σωματείου «ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.» το 2016.
Η Ανάβαση θα διεξαχθεί με την αιγίδα του Δήμου Μαραθώνα, και το διαδικτυακό κανάλι Sportal TV θα την μεταδώσει απ’ ευθείας μαζί με το διαδικτυακό κανάλι Marathon News.
Η αγωνιστική διαδρομή θα ξεκινά από τον οικισμό Ανατολή, όπου θα βρίσκεται και ο χώρος των pits, με κατεύθυνση προς τον Άγιο Πέτρο της Πεντέλης. Οι συμμετέχοντες το Σάββατο 17/3 θα κάνουν τρία περάσματα στο πλαίσιο των Χρονομετρημένων Δοκιμαστικών, ενώ την Κυριακή θα λάβουν μέρος στα δύο σκέλη του Αγώνα.
Ο Fulvio Giuliani με την περιβόητη στις ιταλικές και ευρωπαϊκές Αναβάσεις κίτρινη Lancia Delta Evo των 600 ίππων, είναι ένα από τα πρώτα, και φυσικά ηχηρά, ονόματα, στο άνοιγμα των συμμετοχών.
Η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής λήγει την Παρασκευή 9 Μαρτίου
Οι αγωνιζόμενοι που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην Ανάβαση Διονύσου πρέπει να συμπληρώσουν μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευή 9/03 τη Δήλωση Συμμετοχής στο Σύστημα Διαδικτυακής Διαχείρισης Aγώνων (ΣΔΔΑ) της ΟΜΑΕ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση e-omae-epa.gr.
H Γραμματεία του Αγώνα θα λειτουργεί στα γραφεία του Σωματείου «ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.» (Κύπρου 76, Περιστέρι, Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή στις 18:00-21:00) ως την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018 και ώρα 21:00. 
Το Σάββατο-Κυριακή 17-18 Μαρτίου θα λειτουργεί στο χώρο των pits στην περιοχή Ανατολή Νέας Μάκρης. Oι Αγωνιζόμενοι πρέπει να βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τη Γραμματεία του αγώνα για να παραλαμβάνουν τα Δελτία Πληροφοριών.

____________