~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Η Ανατολή της Νέας Μάκρης στηρίζει και ψηφίζει -τον άνθρωπο της διπλανής μας πόρτας- τον γιατρό Νικήτα Βασιλάκη για Δημοτικό Σύμβουλο στον Δήμο Μαραθώνα.

 Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Εκλογικής Περιφέρειας 
  Νέας Μάκρης για τον Δήμο Μαραθώνα 
 με τον υποψήφιο Δήμαρχο Μαραθώνα ΦΩΤΗ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑ  
   ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ  ΝΙΚΗΤΑΣ            


Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Πατσίδερο Ηρακλείου Κρήτης. Σπούδασε Ιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Απέκτησε την Πνευμονολογική ειδικότητα και εργάζεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Σισμανογλείου ΓΝΑ από το 1986, όπου σήμερα κατέχει το βαθμό του Διευθυντή. 
Ως γιατρός πιστεύει στην ισότιμη, δημόσια και δωρεάν υγεία για κάθε πολίτη.
Εδώ και δέκα χρόνια ζει μόνιμα  στην Ανατολή της Νέας Μάκρης.
https://www.facebook.com/dynamipm

Στις 18 του Μάη οι απανταχού συνταξιούχοι δίνουν την δική τους απάντηση ψηφίζοντας ‘’ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ’’ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο Παναγιώτης Σιδέρης υποψήφιος Σύμβουλος με την "Δύναμη Ζωής" και την Ρένα Δούρου υποψήφια Περιφερειάρχη Αττικής




Είμαστε απόμαχοι της δουλειάς αλλά όχι απόμαχοι της δράσης και των αγώνων.
Είμαστε συνταξιούχοι που μαζί με τους εργαζόμενους τους άνεργους και τα πλατιά λαϊκά στρώματα, γινόμαστε τα θύματα μιας ανάλγητης και καταστροφικής πολιτικής.
Είμαστε άνθρωποι που συνεχίζουμε την ενεργή συμμετοχή που είχαμε και σαν εργαζόμενοι, στους αγώνες για μια καλύτερη ζωή για μια άλλη κοινωνία που στο κέντρο της θα είναι οι άνθρωποι και όχι τα κέρδη του κεφαλαίου.
Γνωρίζουμε ποιοι είναι οι απώτεροι στόχοι αυτής της πολιτικής που επιβάλλουν τα μνημόνια. Έχουμε πολιτική άποψη και πολλοί από εμάς πολιτική και κομματική ένταξη. Δεν παριστάνουμε τους δήθεν ανεξάρτητους και ακομμάτιστους που στην πράξη ενισχύουν τις πολιτικές που αντιμαχόμαστε. Δεν είμαστε άχρωμοι και άοσμοι.
Η πολιτική μας άποψη και ένταξη δεν μας εμποδίζει , αλλά αντίθετα μας παροτρύνει χωρίς προϋποθέσεις, να διεκδικούμε την συμπόρευση με όλους όσους θέλουν να αντιπαλέψουν αυτές τις πολιτικές που μας οδηγούν στην εξαθλίωση.
Σε όσους θέλουν να ενταχθούν σε ένα μεγάλο κίνημα εργαζόμενων, ανέργων, συνταξιούχων, μικρομεσαίων και λαϊκών στρωμάτων, για να ανατρέψουμε αυτές τις πολιτικές για να ανατρέψουμε αυτούς που ανατρέπουν την ζωή μας.

Θέλουμε να διαμορφώσουμε μαζί και με άλλες δυνάμεις, ένα περιβάλλον δράσης των συνταξιούχων που θα τους δίνει αισιοδοξία και ελπίδα για το μέλλον των ίδιων και των παιδιών τους.
Θέλουμε επίσης οι συνταξιούχοι να αποτελέσουν μια σημαντική δύναμη ενεργητικής παρέμβασης και στήριξης στα κοινωνικά κινήματα του τόπου κατοικίας τους είτε αυτά αναφέρονται σε κοινωνικές παροχές, είτε σε αλληλέγγυες δράσεις, είτε σε περιβαλλοντικά προβλήματα.






Η νίκη λοιπόν είναι απαραίτητη για την αλλαγή πορείας σε όλα τα επίπεδα και θα επιτευχθεί μόνο με τη δική σας επιλογή σε αυτό το ψηφοδέλτιο νίκης που λέγεται Δύναμη ζωής για την Αττική με επικεφαλής την Ρένα Δούρου
Για μια Περιφέρεια – συμπαραστάτη στα θύματα των πολιτικών λιτότητας,
τους ανέργους, τους ανασφάλιστους, τους συνταξιούχους, τις νέες μητέρες,
τους ασθενείς, τους ΑμΕΑ, τη νεολαία. Όλους εκείνους δηλαδή που ΠΑΣΟΚ
και ΝΔ αντιμετωπίζουν ως δεξαμενές ψηφοφόρων και υποζύγια
των καταστροφικών πολιτικών τους.

            Οικονομολόγος Συνταξιούχος Ο.Τ.Ε.