~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Αποτροπή πλειστηριασμών στο Ειρηνοδικείο Μαραθώνα

  ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ  

«Αυτοί μιλάνε για κέρδη και ζημιές, 
εμείς μιλάμε γι’ ανθρώπινες ζωές»,

Με την δυναμική τους παρουσία η Επιτροπή Αγώνα Ωρωπού, η Ενωτική Πρωτοβουλία κατά των Πλειστηριασμών, η Εθνική Ομοσπονδία Προστασίας Δανειοληπτών και μέλη επιτροπών των γύρω περιοχων δεν επέτρεψαν να ξεκινήσει η διαδικασία πλειστηριασμών στο Ειρηνοδικείο Μαραθώνα.
Η παρουσία τους στην είσοδο του Ειρηνοδικείου ανάγκασε «κοράκια» και συμβολαιογράφους να αποχωρήσουν.
Με συνθήματα, «Αυτοί μιλάνε για κέρδη και ζημιές, εμείς μιλάμε γι’ ανθρώπινες ζωές», «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη»,«Η περιουσία η λαϊκή δεν είναι για τα δόντια σου κοράκι Κοντονή», «Κοράκια, κοράκια ηλεκτρονικά, αυτός ο νόμος θα μείνει στα χαρτιά», δήλωσαν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους από τον Σεπτέμβρη και με τη δυναμική τους παρουσία να αποτρέψουν τα σχέδια της κυβέρνησης και των τραπεζιτών για την αρπαγή της περιουσίας των πολιτών.
Το Socialsecurity.gr ήταν εκεί με αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο που μπορείτε να δείτε πατώντας ΕΔΩ