~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Tο Πολυδένδρι και το Καπανδρίτι επισκέφθηκε ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αττικής Κωνσταντίνος Λάσκαρης




    Κωνσταντίνος Λάσκαρης
Το Πολυδένδρι και το Καπανδρίτι επισκέφθηκε την Παρασκευή 22/10  ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Κωνσταντίνος Λάσκαρης μαζί με το Γιώργο Παπαστεφάνου, υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο της κίνησης “Αττική Οικολογική Απάντηση”.
Τα μέλη του συνδυασμού μίλησαν με τους κατοίκους της περιοχής και ενημερώθηκαν για τα προβλήματά τους. Επίσης συνάντησαν τον υποψήφιο Δήμαρχο του Ωρωπού Βασίλη Οικονόμου και αντάλλαξαν απόψεις για διάφορα θέματα που αφορούν τους κατοίκους μεταξύ των οποίων και το ιδιαίτερα κρίσιμο θέμα των διοδίων της Εθνικής οδού που αναγκάζονται να πληρώνουν πλέον οι κάτοικοι για να κινούνται μέσα στον ίδιο τους το Δήμο.
Στην περιοχή τους υποδέχθηκε το μέλος των Ο.Π. Παναγιώτης Μαγγανιάρης που είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό “Συννενόηση για τον Ωρωπό” του Βασίλη Οικονόμου.