~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

O Θησέας στη Νέα Μάκρη!

   Στο κινηματογράφο Αλίκη στη Νέα Μάκρη για πρώτη φορά!  
Την Κυριακή στις 12 μ.μ. - 1 μ.μ.
Μην το χάσετε! Έναρξη στις 12.00 !


Η νέα παραγωγή του Κου-Κλο θεάτρου Κρήτης είναι γεγονός! Μετά από τον Ψαροτρομάρα, τους Δροσουλίτες, την Ειρήνη του Αριστοφάνη και τον Πινόκιο, έρχεται ο Θησέας! 
Ο γνωστός σε όλους μύθος του Θησέα, μεταφέρεται μέσα από το πρίσμα του Κου-Κλο Θεάτρου Κρήτης. Μία διασκευή για παιδιά κάθε ηλικίας. Κατάλληλο έως και έκτη δημοτικού!
Ο παιδικός ήρωας θα ξεκινήσει το ταξίδι του απο την Τροιζηνα. Στην πορεία του, για να στεφθεί τελικά βασιλιάς των Αθηνών, περνάει απο πολλές δοκιμασίες ταξιδεύοντας ως την Κρήτη.
Εκεί θα γνωρίσει την Αριάδνη και αντιμετωπίσει τον Μινώταυρο!
Με την τεχνική του μαύρου θεάτρου και εντυπωσιακά σκηνικά και χρώματα! Η καινούργια παραγωγή του κρητικού θιάσου είναι βέβαιο πως θα μείνει ανεξίτηλη στο μυαλό των παιδιών και θα εξιτάρει την φαντασία τους!
Είσοδος 6€
Περισσότερες λεπτομέρειες και βίντεο μπορείτε να δείτε στο www.koyklotheatro.gr