~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Παρουσίαση του εκπληκτικού βιβλίου της Ελευθ. Κρικέλη «Από Αύγουστο… σε Αύγουστο», στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΚΑΔΩΝ 

ΡΑΦΗΝΑΣ- ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ - ΜΑΡΑΘΩΝΑ
"ο Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΏΝΗΣ"
ΤΗΛ. 22940 99125
           ~~~~~
                                            ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017, στον χώρο του Μουσείου του Μαραθωνίου Δρόμου, θα διεξαχθεί συμβολικά, από τον Σύλλογο Αρκάδων Ραφήνας – Νέας Μάκρης – Μαραθώνα,  ένας άλλος Μαραθώνιος, ο Μαραθώνιος Ζωής, αλτρουισμού κι αλληλεγγύης.
Ας δώσουμε «το παρών», στην παρουσίαση του βιβλίου της γνωστής γιατρού Ελευθερίας Κρικέλη «Από Αύγουστο… σε Αύγουστο», με σύνθημα μας την αγάπη για τον συνάνθρωπο, χαρίζοντας Ζωή χωρίς κόστος.


"Απο Αυγουστο σε Αυγουστο"

19 Νοεμβρίου ειναι η πρώτη Κυριακη μετα την τελεση του 35ου αυθεντικου Μαραθωνιου.

19 Νοεμβριου στον χωρο του Μουσειου του Μαραθωνιου Δρομου, θα διεξαχθεί συμβολικα ενας άλλος Μαραθωνιος, ο Μαραθωνιος Ζωης, αλτρουισμου κι αλληλεγγυης. Ας δωσουμε "το παρων" με συνθημα μας την αγαπη για τον συνανθρωπο, χαριζοντας Ζωη χωρις κοστος.
Ελευθερία Κρικέλη,
Ραφήνα




~~~~~~~~~~~~~

«Δώρισα το δώρο μου»

Γιάννης, Ντουζόν, Χρύσω... Τρία πρόσωπα, τρεις μεγάλοι πρωταγωνιστές της ζωής που μέσα από ένα συγκλονιστικό «παιχνίδι» συμπτώσεων ενώνονται με τρόπο μαγικό στο πρόσωπο μιας γυναίκας και μάνας: της γιατρού Ελευθερίας Κρικέλη. Τα τρία πρόσωπα, όλα τους νέα παιδιά, που δεν γνωρίστηκαν ποτέ. Τα όργανά τους, όμως, χάρισαν ζωή σε συνανθρώπους τους.
«Επρεπε να κάνω κάτι για τα παιδιά μας. Βρήκα τρόπο να γράψω ακόμα και για το ατύχημα του γιου μου, κάτι που θεωρούσα ανέφικτο» λέει η συγγραφέας«Επρεπε να κάνω κάτι για τα παιδιά μας. Βρήκα τρόπο να γράψω ακόμα και για το ατύχημα του γιου μου, κάτι που θεωρούσα ανέφικτο» λέει η συγγραφέας
διαβάστε την συνέχεια στον παρακάτω σύνδεσμοhttp://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=167592

Δεν υπάρχουν σχόλια: