~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Καληνύχτα Ελλάδα..... Άχρηστοι. Ούτε να κλέψουν δεν μπορούν!

Άχρηστοι. Ούτε να κλέψουν δεν μπορούν!
Λονδίνο 30-09-2016

Ο φίλος Γραμματικιώτης που έτυχε να ήταν εχθές στα Δικαστήρια της Ευελπίδων για δική του υπόθεση ΔΕΝ το πίστευε με τα αυτιά του το τι άκουγε για την υπόθεση του ΧΥΤΑ Γραμματικού.
29.09.2016 Ευελπίδων Τριμελές Πλημμελειοδικών

Στην αρχή το λόγο το πήρε ένας «Μουσάτος» , πρώην επιθεωρητής περιβάλλοντος !!! Εκείνος το πάλεψε όσο μπορούσε !!Υποστήριξε ότι υπάρχει ΡΕΜΑ. Στη συνέχεια είπε ότι απομακρύνθηκε από την Υπηρεσία των Επιθεωρητών Περιβάλλοντος και δεν παρακολουθούσε τις εξελίξεις.
Μετά το λόγο ήρθε σε έναν κύριο «Ασπρομάλλη»!! Ήταν Φοβισμένος – Διστακτικός- Δεν ήθελε να πάρει ΘΕΣΗ !!! Και γιατί άλλωστε καλοί μου άνθρωποι ?? Άλλωστε η Ιστορία μας λέει ότι όποιος πάει «κόντρα» στο Σύστημα !!! Τα Σύστημα τον τιμωρεί και τα παραδείγματα είναι αμέτρητα.
Τελικά Αξιότιμε κύριε Φ. Ντζουροπάνο ΕΙΝΑΙ έτσι ?? Τι θέση κρατήσατε όταν ερωτηθήκατε για τα ΡΕΜΑΤΑ ?? Ήσασταν Φοβισμένος και Δισταχτικός ?? 
Μα γιατί η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα σας υποστήριζε !!! ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ??
Έχει άλλωστε αποδείξει ο ΣΥΡΙΖΑ πόσο πολύ τα βάζει με τα συμφέροντα ή το σήμερα μας κάνουν τον ΚΙΝΕΖΟ ???
Και να θέλετε να κρυφτείτε ο Θεός με έφερε πάλι μπροστά σας !!! Λες και ΔΕΝ θα το μάθαινα !!! Να είναι καλά ο Γραμματικιώτης, κακώς βέβαια που ΔΕΝ μίλησε !!! Αχχχχχχχχχχχχχχχ και να ήμουνα στο Δικαστήριο !!!!

Καληνύχτα Ελλάδα
Κ. ΓΚΙΚΑΣ

~~~~~~~~~~~~~~~~

Στο ΣτΕ επεδείχθη χάρτης της ευρύτερης λεκάνης απορροής στην οποία ανήκει το Γραμματικό;

Κάτι δεν πάει καλά στα δικαστήρια της Ελλάδας. Κάτι δεν πάει καλά. Ολόκληρη Λίμνη Μαραθώνα είναι στα ψηλότερα, δεν το πρόσεξε κανένας στο δικαστήριο;
Δεν έχουμε καταλάβει γιατί το όριο των 1000 στρεμμάτων αφορά το Γραμματικό και το ΧΥΤΑ που έχει γίνει εκεί. Δεν έχουμε δηλαδή καταλάβει πως ένα δικαστήριο (ακόμη και Μπανανίας) χωρίς χάρτη της λεκάνης απορροής όλης της περιοχής, στην οποία ανήκει και το ΧΥΤΑ Γραμματικού λαμβάνει αποφάσεις.Το έχουν χάσει τελείως… και αυτά τα κόλπα στην ΕΕ δεν περνάνε.

Άχρηστοι. Ούτε να κλέψουν δεν μπορούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: