~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

SOS από την ΑΝΑΤΟΛΗ συγκέντρωση-διαμαρτυρία την Παρασκευή 25 Ιουλίου και ώρα 7,30 μ.μ. στην πλατεία του Προφήτη Ηλία (επί της Λ. Διονύσου) για την "ύψηλή τάση" της ΔΕΗ Α.Ε. 150.000 VOLT θα περάσουν μέσα από τα σπίτιαΤο έργο προχωρά με υπογραφή του απερχόμενου δημάρχου Ιορδάνη Λουίζου, ο οποίος εν μέσω προεκλογικής περιόδου έδωσε πράσινο φως για τη διέλευση του καλωδίου διασύνδεσης του Υ/Σ Νέας Μάκρης με τον Υ/Σ Πολυπόταμου, (έγγραφο υπ' αριθμ 6142/7-3 - 2014) - άδεια την οποία σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο του ζητάει να ανακαλέσει. εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ" Σάββατο 14 Ιουνίου 2014.
~~~~~~~~~~~~~~
          Μας αφορά όλους....        
Oι κάτοικοι της Ανατολής θα συγκεντρωθούν την Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014 και ώρα 7,30 μ.μ. στην Πλατεία του Προφήτη Ηλία επί της Λεωφ. Διονύσου για να διαμαρτυρηθούν για την απομάκρυνση του υποσταθμού της ΔΕΗ μέσα από την κατοικημένη περιοχή της Ανατολής.

SOSτε την ΑΝΑΤΟΛΗ από την "ύψηλή τάση" της ΔΕΗ Α.Ε. 150.000 VOLT θα περάσουν μέσα από τα σπίτια μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: