~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΚΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 28/2/2013


Αναφορά κατέθεσε ο Βουλευτής Αττικής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ. Γιώργος Πάντζας προς τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, με αφορμή επιστολή που έφτασε στο γραφείο του από την Ένωση Συλλόγων Γονέων Δημοσίων Σχολείων Δήμου Διονύσου.
Στην επιστολή με θέμα «Ελλείψεις σε εκπαιδευτικό προσωπικό σε σχολεία του Δήμου Διονύσου», επισημαίνεται η απουσία καθηγητών σε βασικά μαθήματα και κατευθύνσεις, που έχει προκαλέσει την απώλεια πολλών διδακτικών ωρών.
Σημειώνεται ότι ο Σύλλογος Γονέων είχε αναφέρει, με έγγραφό του, από τις αρχές Οκτωβρίου 2012 στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής, την έλλειψη Μαθηματικού, Τεχνολόγου, Καθηγητή Γαλλικών και Καθηγητή Καλλιτεχνικών στο Γυμνάσιο Δροσιάς. Παρά το γεγονός αυτό, μέχρι σήμερα δεν έχει τοποθετηθεί Μαθηματικός στο Γυμνάσιο Δροσιάς, με αποτέλεσμα οι μαθητές στο εν λόγω σχολείο να μην έχουν διδαχθεί ούτε μια ώρα Μαθηματικών από την αρχή του σχολικού έτους.
«Η στήριξη του Δημόσιου Σχολείου είναι υποχρέωση της Πολιτείας. Αντίθετα, στη σημερινή συγκυρία που όλοι μας βιώνουμε, η κυβέρνηση προωθεί την εκπαίδευση της αμάθειας και την κατάργηση του Συνταγματικά κατοχυρωμένου δικαιώματος της δημόσιας και δωρεάν Παιδείας. Υποβαθμίζει το έργο καθηγητών και δασκάλων, αφήνει πολλά σχολεία χωρίς τις απαραίτητες ειδικότητες, τους μαθητές να κρυώνουν και να πεινάνε και τους γονείς εξαθλιωμένους.», δήλωσε ο Γιώργος Πάντζας.


Πολιτικό Γραφείο 
Γιώργου Πάντζα 
Βουλευτή Αττικής ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Ε.Κ.Μ 
Τηλ. 210 3708.387 

Δεν υπάρχουν σχόλια: