~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

ΑΝΑΤΟΛΗ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ: «Πότε επιτέλους, θα πιούμε νερό από την ΕΥΔΑΠ;»


Διαβάζουμε ΕΥΔΑΠ ή ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΠΙΝΕΙ Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ; στο τελευταίο φύλλο της τοπικής εφημερίδας "Ο Δημότης" σε ρεπορτάζ του Κώστα Μανουσάκη και συνεχίζει:


«Επιτέλους, νερό από ΕΥΔΑΠ στην περιοχή της Ανατολής» έγραψε τοπικό έντυπο της Νέας Μάκρης, πριν λίγο καιρό!
«Πότε επιτέλους, θα πιούμε νερό από την ΕΥΔΑΠ;» διαμαρτύρονται οι κάτοικοι της περιοχής, και απευθύνονται στο «ΔΗΜΟΤΗ» για να δείξουν ότι, το αντλιοστάσιο δουλεύει νυχθημερόν για να τροφοδοτεί τη δεξαμενή (στη φωτο η ένδειξη λειτουργίας είναι αναμμένη).
Κι επειδή ο δήμαρχος Μαραθώνα κ. Ιορδάνης Λουίζος στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο δήλωσε κατηγορηματικά, ότι «το έργο έχει ολοκληρωθεί» εξηγώντας (!) έτσι, τη χρέωση στους λογαριασμούς της ΕΥΔΑΠ να πούμε ότι, την Παρασκευή 24/6 που επισκεφτήκαμε το χώρο, είδαμε την αντλία που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι θα συνδεθεί με την ΕΥΔΑΠ να… περιμένει τη σύνδεσή της, έξωθεν του υδραγωγείου.
Άλλο λοιπόν, τι νερό «πίνει» ο οικισμός της Ανατολής και άλλο τι πληρώνει...

*από την εφημερίδα "Ο Δημότης της Ανατολικής Αττικής" Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011 σελ. 4  * * * *  * 

Να συμπληρώσουμε και εμείς προ καιρού έσκαψαν τους δρόμους εδώ στην Ανατολή για να περάσουν   τους αγωγούς  ύδρευσης της  ΕΥΔΑΠ, είπαμε και εμείς οι κάτοικοι να επιτέλους  γίνονται και έργα στην περιοχή μας.... τι το θέλαμε να το πούμε; Οι δρόμοι που έσκαψαν για τους σωλήνες έχουν μείνει από τότε πριν το Πάσχα!!! έτσι με ένα  πρόχειρο κλείσιμο από χώμα..... 
Έκτοτε στο σκαμμένο κομμάτι του δρόμου και λέμε για την Μεσολογγίου και Ελευθερίας και πέριξ αυτών  έχει υποχωρήσει σε πολλά σημεία και είναι επικίνδυνο για τους ανυποψίαστους εποχούμενους αυτοκίνητα και μηχανές....
Και βέβαια να πούμε η σκόνη από τα χώματα είναι καθημερινά μέσα στα σπίτια του κόσμου που αντί του καθαρού αέρα αναπνέει σκόνες  πίνοντας νερό από την γεώτρηση!!!
Περιμένουμε από τις υπηρεσίες του Καλλικρατικού Δήμου Μαραθώνα να φροντίσουν να αποκαταστήσουν τους κατεστραμμένους  δρόμους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: