~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Κερατέα: Κάτοικοι έκλεισαν την λεωφόρο Λαυρίου με μπάζα...


Έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα στο σημέίο

Κλειστή είναι από το πρωί η λεωφόρος Λαυρίου, καθώς κάτοικοι της Κερατέας έριξαν μπάζα στον δρόμο, διακόπτοντας την κυκλοφορία.

Η πρόσβαση στην λεωφόρο έχει διακοπεί, από την είσοδο της Κερατέας μέχρι την διασταύρωση Πέτα, από κατοίκους που αντιδρούν στην κατασκευή ΧΥΤΑ στην περιοχή.
Τις πρώτες πρωινές ώρες άγνωστοι, χρησιμοποιώντας φορτηγά, μετέφεραν μπάζα τα οποία άδειασαν και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της λεωφόρου Λαυρίου, σε απόσταση 600 μέτρων από τη γέφυρα Κουβαρά.
Ο αποκλεισμός έχει προκαλέσει σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα σε έκταση τεσσάρων χιλιομέτρων και οι οδηγοί αναγκάζονται να ακολουθήσουν παρακαμπτηρίους δρόμους.ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011 εφημ. ΤΑ ΝΕΑ
Τελευταία ενημέρωση: 28/03/2011 13:11

Δεν υπάρχουν σχόλια: