~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Mε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για το Περιβάλλον: O καθαρισμός του βυθού του λιμανιού της Νέας Μάκρης


Τον καθαρισμό του βυθού του λιμανιού της Νέας Μάκρης διοργανώνει στις 5 Ιουνίου ο Δήμος Νέας Μάκρης, σε συνεργασία με τον Αλιευτικό Αγροτικό Σύλλογο και το Σώμα Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Νέας Μάκρης. Ομάδα δυτών από την Ακαδημία Καταδύσεων «Πάραλος» πρόκειται να καθαρίσει τον βυθό του λιμανιού στο τρίγωνο από τον δίαυλο του λιμενίσκου έως τον φάρο και από τον φάρο έως την ακτή, ενώ ομάδα του Σώματος Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Νέας Μάκρης θα πραγματοποιήσει καθαρισμό των ακτών γύρω από το λιμάνι.

Στο πλαίσιο μάλιστα της εκδήλωσης, που διοργανώνεται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για το Περιβάλλον, θα υπάρξει μουσικό πρόγραμμα και θα δοθούν αναμνηστικά δώρα.

Πηγή: http://www.anatolikiattikinews.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: