~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Τετάρτη 7 Μαΐου 2008

Νέες… ρίζες στη Ελλάδα

Νέα Υόρκη: Γράφει ο/η Μπάμπης Παπαδάκης
Την περαιτέρω συνεργασία του με την ελληνική Πολιτεία, προωθεί το διοικητικό συμβούλιο του Ελληνοαμερικανικού Ιδρύματος «Φύτεψε τις Ρίζες Σου στην Ελλάδα», όπως προκύπτει από τις συναντήσεις του προέδρου του, Θεόδωρου Σπυρόπουλου με Ελληνες υπουργούς. Ο κ. Σπυρόπουλος συναντήθηκε με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κωνσταντίνο Κιλτίδη ο οποίος εξέφρασε την προθυμία του για συνεργασία με τον Ίδρυμα, ώστε να αξιοποιηθούν οι πόροι του, με τον αποτελεσματικότερο δυνατόν τρόπο και με τον υπουργό Παιδείας Ευριπίδη Στυλιανίδη, στον οποίο τέθηκε το αίτημα να ενταχθεί το πρόγραμμά στα Ελληνικά σχολεία.
Την ίδια ώρα ετοιμάζονται οι δενδροφυτεύσεις για τη νέα φυτευτική περίοδο, που ξεκινάει τον Οκτώβριο. Ήδη έχουν προγραμματισθεί δενδροφυτεύσεις στην περιοχή Λυκούρι-Λουτρά Αγίας Παρασκευής, σε συνεργασία με το Δασαρχείο Κασσάνδρας στη Χαλκιδική και το Σωματείο «Φίλοι του Πράσινου» και στον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας.
Παράλληλα θα συνεχισθούν οι δενδροφυτεύσεις στην περιοχή της Πεντέλης και σε άλλες περιοχές της Αττικής, όπως στη Μάνδρα και στα Καλύβια, σε συνεργασία με την «Ανεξάρτητη Κίνηση Αναδάσωσης» και τον Δήμο Πεντέλης.
Στόχος του ιδρύματος είναι η διοργάνωση δενδροφυτεύσεων στον Έβρο, στο Πήλιο, στην Εύβοια, Αχαΐα, Αρκαδία, Ηλεία, Λακωνία, Μεσσηνία και Κρήτη

Δεν υπάρχουν σχόλια: